Jeux de bus

Les meilleurs jeux de bus gratuits sur jeux-voitures.eu

Un bus est un véhicule très lourd et difficile à contrôler mais grâce à ces jeux de bus, ces poids lourds de la route n’auront plus aucun secret pour toi ! Entrâine-toi à conduire et manier avec dexterité un bus dans les épreuves et défis que te proposent les jeux de bus ci-dessous. Tu finiras par devenir un véritable chauffeur de bus et de nombreuses épreuves t’attendront dans les parcours en ville pour desservir les lignes de bus, emmener les enfants à l’école, gérer ton exploitation de location de bus ou de permis de conduire pour bus. Amuses-toi bien au volant de ton robuste véhicule dédié principalement aux transports en commun.

Bus Driver

Buschauffeur is een game ontwikkeld door SCS Software . Het spel werd digitaal uitgebracht voor Microsoft Windows op 22 maart 2007, en voor OS X op 8 juni 2011. Een poort naar iOS , getiteld Buschauffeur – Pocket Edition , werd aan de vrijgekomen App Store door Meridian4 op 27 februari 2014.

Gameplay 

De speler kiest een route van tiers (hieronder beschreven), en dan na een korte laadtijd, de speler ziet de geselecteerde bus, hetzij op een bus depot of terminal. Na het stoppen bij de eerste halte, moet de bus langs de juiste route (aangegeven bij kruisingen met oranje pijlen), terwijl het gehoorzamen van alle verkeersregels en stoppen bij alle bushaltes worden gereden. Als de speler dit nalaat, zullen de punten worden genomen van hun score. Wanneer het spel begint, een tier van de routes, waarvan er zes bussen omvat, is beschikbaar. In totaal zijn er zes lagen, zesendertig routes en dertien bussen (zeventien in Temsa Edition). Om het volgende niveau te ontgrendelen, moet de speler ten minste vier van de routes succes drijven. Naarmate het spel vordert, worden meer vervelend routes. De speler zal punten verliezen als ze ongehoorzaam verkeersregels, overstuur passagiers (door te remmen te hard of het veroorzaken van ongevallen) of deze afwijken van de bushalte te vroeg, of zelfs als ze vertrekken passagiers wachten bij een bushalte. Omgekeerd zal de speler punten te verdienen voor het gehoorzamen verkeersregels en punctueel. [1]

Ondanks dat het een spel dat zich afspeelt in de Verenigde Staten, veel van de bushalte namen zijn vernoemd naar delen van Londen , met inbegrip van Debden , Collier Row , Feltham , Potters Bar en het eindpunt van Westminster .

Bussen 

Het spel bevat verschillende bussen die zijn gebaseerd op werkelijke leven bussen. Als afspeelt in de Verenigde Staten, de meeste van de bussen zijn gebaseerd op Amerikaanse ontwerpen, maar er zijn enkele die zijn gebaseerd op de Europese ontwerp aangezien het spel werd in Tsjechië. De bussen opgenomen zijn 3 MCI 102D3 (bekend als GNR-13 LE, waaronder een cel variant die bekend is als GNR-13 Eco), een Ford B-serieschoolbus (bekend als Toucan), een MCI D4500 bus (bekend als Gryphon Birdie), 2 NovaBus RTS -06 (bekend als Niva WS-27 Cityroamer), 2 SetraS415HDH (bekend als Sista XT), 2 Renault Agora S (bekend als Remark EU) en een Volvo B7TL Wright Eclipse Gemini dubbeldekkers (bekend als Velven 18). De Temsa Edition onder meer de Temsa Avenue, Temsa Tourmalin IC, Temsa Opalin, Temsa Safari HD en de Temsa Diamond.

Tiers 

De eerste spel bevat vijf lagen. Een extra tier werd in Buschauffeur Temsa Edition en in Buschauffeur Gold Edition toegevoegd. Elke laag bevat zes verschillende routes. Om het volgende niveau te ontgrendelen, moet de speler ten minste vier van de routes succes drijven. Naarmate het spel vordert, worden langer en monotone routes.

De receptie

Buschauffeur is niet ontworpen als een bus simulator, maar het wordt beschouwd als een. Recensenten hebben gesuggereerd dat een inside view van de gameplay zou verbeteren, maar de ontwikkelaars hebben aangegeven dat dit komt omdat het spel niet is ontworpen om een exacte simulator.

Referenties

  1. Spring omhoog^ David, Mike (25 maart 2008). “Buschauffeur Review – PC” . GameZone . Ontvangen 16 June 2008 .

Externe links

Officiële website

City Bus Simulator

City Bus Simulator is een serie van games gemaakt door TML Studios . Er zijn twee spellen in de serie, City Bus Simulator New York 2010 en City Bus Simulator München (ook wel aangeduid als City Bus Simulator 2 , CBS2 en de Duitse naam City Bus Simulator München ).

City Bus Simulator 2010 – New York

City Bus Simulator 2010
Developer (s) TML-Studios
Uitgever (s) Aerosoft
Motor C4 Engine
Platform (s) Windows
Genre (s) bus simulatie

City Bus Simulator 2010 is een spel door TML Studios . Het werd uitgebracht in het 3e kwartaal van 2009. Er is een demo versie van het spel, die beschikbaar zijn op hun website is. Het simuleert de M42 buslijn, geëxploiteerd door de MTA , de Circle Line of de Jacob Javits Center aan de VN-hoofdkwartier (hoewel de Javits tak is inmiddels stopgezet door de MTA). Het gaat door Times Square en door de Grand Central Terminal . De speler drijft een typisch Nova Bus RTS met meerdere uitzicht op de binnenkant en de buitenkant van de bus. Het spel, in tegenstelling tot de meeste simulaties bevat een aantal non simulator gerelateerd spel functies, zoals een appartement, paaseieren en missies.

City Bus Simulator 2 München 

City Bus Simulator München
Developer (s) TML-Studios
Uitgever (s) Aerosoft
Platform (s) Windows
Release datum (s) Kwartaal 4 2012
Genre (s) bus simulatie

Citybus Simulator München , de opvolger van City Bus Simulator 2010 – New York , omvat de hele lijn 100 ook bekend als “de Museumline”. Vanaf de voorkant van het Hauptbahnhof (centraal station), zijn er 22 musea en bezienswaardigheden vlak naast de straat langs de weg naar de eindbestemming Münchner Ostbahnhof (Munich East).

De weg is herschapen met een visuele aandacht voor detail. De bus technologie volgt een real-world training simulator.

Alle bedieningselementen op de werkplek van de bestuurder zijn volledig functioneel. De originele München co-piloot (elektronische assistent) ondersteunt de buschauffeur met zijn dagelijkse werkzaamheden en controles, indien gewenst, alle personenauto informatie, zoals, bijvoorbeeld, de passagier monitor, de bestemming weer te geven, de aankondigingen.

De OCC User Interface maakt het mogelijk de centrale toegang tot het hele spel op elk gewenst moment. Bus storingen worden gesimuleerd op verschillende manieren.

In tegenstelling tot de City Bus Simulator 2010 heeft de speler geen appartement en er zijn geen missies. [1] [2]

Referenties

  1. Spring omhoog^ Bergmann, André “Zitronenhai” (15 juli 2009). “City Bus Simulator 2010 Mit dem Bus quer durch NY” (in het Duits). onlinewelten.com . Ontvangen 15 February 2010 .
  2. Spring omhoog^ “City Bus Simulator 2010 Footage” . Nieuws voor Gamers . Ontvangen 15 February 2010 .

Externe links

 

OmniBus (video game)

Omnibus is een fysica gebaseerde actie platform video game ontwikkeld door Amerikaanse indie ontwikkeling studio Buddy Cops, LLC en gepubliceerd door Devolver Digital . Het spel volgt een onstuitbare bus waarmee de speler missies moet volbrengen of verslaan andere spelers in head-to-head gevecht. Het werd uitgebracht op 26 mei 2016, voor Microsoft Windows , OS X en Linux .

Gameplay 

In Omnibus , de speler bestuurt een onstuitbare bus waarmee de speler in staat om door te breken de meeste in-game voorwerpen, [1] , tenzij de bus landt op het dak of valt van de kaart. [2] bus van de speler niet in staat is om te stoppen of te vertragen; eerder, de snelheid verhoogt de loop van de tijd. [3]

Omnibus geeft de speler de keuze tussen free-play en single-player mode. [4] In het laatste, de speler wordt een specifieke instructie te bereiken met de bus, zoals het beroven van een bank of een veilig vervoer van passagiers gegeven. [5] In Daarnaast Omnibus uit lokale multiplayer voor maximaal vier spelers in de head-to-head deathmatch mode. [4]

Development

Omnibus ‘s art stijl is vergelijkbaar met de klassieke PlayStation- games’ low-poly 3D- ontwerp, en zijn niet te stoppen bus is vergeleken met de plot van de 1994 film Speed . [5] Ontwikkeling op het spel begon in de zomer van 2014, toen DePaul University studenten Amir Badri en Jeremy Crockett besloten om een physics-based spel over een bus te maken; echter, werd de ontwikkeling stopgezet bijna een jaar. [6] Na de ontwikkeling hervat, het team heeft een speelbare demo van Omnibus aan itch.io en lanceerde een Kickstarter -campagne. [7] Tijdens de campagne werd aangekondigd het spel zou zijn getoond bij indie spel festival Bit Bash in Chicago, Illinois , op 22 augustus 2015. [8]

Op 14 januari, 2016, uitgever Devolver Digital bracht een trailer met de titel “The Story of Omnibus “, die het spel afgeschilderd als een verloren en herhaaldelijk geannuleerd titel uit de jaren 1990, uiteindelijk het vrijgeven van in 2016 na meer dan 20 jaren van vaporware . [9] de video diende ook om aan te kondigen dat Devolver uitgeverij zou zijn Omnibus . [10] toen werd aangekondigd dat zij in het voorjaar van 2016 zal worden uitgebracht op Steam . [11] omnibus werd gebracht PAX South 2016 in San Antonio, Texas in januari 2016 . [1]

Op 19 mei 2016 werd aangekondigd dat Omnibus zou worden uitgebracht op 26 mei 2016. [12] Het spel werd uitgebracht in drie edities: [13] de Free Edition , bestaande uit afdrukbare papercraftmodellen van spel objecten; [14] de Game of the Year Edition , met inbegrip van het spel zelf en de soundtrack; en de Ultimate Buschauffeur Edition, een eenmalige $ 7.500 pakket, inclusief deGame of the Year Edition en een 1977 MCI charter bus, die zou moeten worden opgehaald in Austin, Texas . [12] [15]

Externe links