Jeux de Karting

Les meilleurs jeux de karting gratuits sur jeux-voitures.eu

A toi les sensation de tarmac et bitume à pleine vitesse au volant de ton karting de compétition. Enchaîne les courses, championnats, tournois et défis les nombreux pilotes de kart sur des circuits réalistes dans des jeux de karting totalement gratuit. Relève les défis et course de karting qui te sont proposés et fais en sorte de terminer sur le podium de ces compétitions et championnat de karting.

Kart racespel

Kart racing game , ook wel bekend als kar racing game , go-kart racing game , of gewoon kart racer , is een subgenre van het racespel . Kart racing games is bekend dat ze hebben vereenvoudigd rijden monteurs terwijl het toevoegen van obstakels, ongebruikelijk circuit ontwerpen en diverse actie-elementen. [1] Kart racers zijn ook bekend om fictieve personages bekend uit diverse gegoten platform games of cartoon tv-serie als de bestuurders van voertuigen met een ongewone ontwerpen. [2]Kart racing games zijn een meer arcade-achtige ervaring dan andere racegames en bieden meestal over-the-top gameplay waarin player charactersprojectielen kunnen schieten tegen elkaar, het verzamelen van power-ups om te profiteren, of het uitvoeren van speciale technieken om een snelheid te winnen te krijgen boost. [2] [3] Typisch, in dergelijke games, voertuigen bewegen meer op elkaar go-karts , iets in de trant van een gebrek versnellingspooken koppelingspedaal . [1] [4]

Geschiedenis 

Crashen Race (1976) was de eerste wedstrijd om het voertuig te bestrijden omvatten [5] en macht Drift gekenmerkt go-kart racing in 1988, [6] , maar Super Mario Kart (1992) wordt aangehaald om zijn begonnen met de kart racing genre, zijnde de eerste kart racing game te bestrijden elementen binnen races uit te voeren. [5] het spel was ook trager dan andere racegames van de tijd als gevolg van beperkingen van de hardware, wordt gevraagd de ontwikkelaars om een go-kart thema te gebruiken. Sindsdien hebben meer dan 50 kart racing games uitgebracht, met personages variërend van Nicktoons naar South Park . [7]

De Mario Kart -serie wordt vaak beschouwd als de pionier van de kart race-serie, topping andere populaire spellen zoals Diddy Kong Racing . [8] [9]

Mario Kart

Mario Kart Is een serie van go-kart-achtige racespel ontwikkeld en uitgegeven door Nintendo als spin-offs van zijn handelsmerk Super Mario -serie. De eerste in de reeks, Super Mario Kart , werd gelanceerd in 1992 op de Super Nintendo Entertainment System te kritisch en commercieel succes. [1]

Er zijn vijf geweest Mario Kart games uitgebracht voor de consoles, drie draagbare spelcomputers, en drie Namco ontwikkeld in samenwerking arcade games, voor een totaal van elf. De nieuwste titel in de serie, Mario Kart 8 , werd uitgebracht op Wii U mei 2014. De serie heeft meer dan 100 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht.

Geschiedenis 

De eerste titel in de Mario Kart -serie is Super Mario Kart en werd uitgebracht voor de Super Nintendo Entertainment System in 1992. De ontwikkeling van de eerste wedstrijd werd geleid doorShigeru Miyamoto , de Japanse video game designer die bijgedragen aan het ontstaan van de originele Super Mario Bros. , evenals vele andere succesvolle spellen voor Nintendo. Darran Jones van NowGamer suggereert dat de oorspronkelijke succes van Super Mario Kart was het gevolg van het opnemen van tekens die eerder te zien in Mario Bros.- spellen, terwijl ook een nieuw soort racespel. [2]

Gameplay 

Mario rijden upside-down met behulp van de anti-zwaartekracht monteur geïntroduceerd in Mario Kart 8.

In de Mario Kart -serie, spelers concurreren in go-kart races , het regelen van een van een selectie van de personages uit de Mario franchise. Maximaal twaalf tekens kunnen concurreren in elke race.

Een van de kenmerken van de serie is het gebruik van verschillende power-up producten verkregen door het binnenrijden aangelegd op de cursusitem dozen. Deze power-ups zijn onder andere paddestoelen om de spelers een snelheidsboost, Koopa Shells bij de tegenstanders worden gegooid, enbanaan schillen die kunnen worden gelegd op de track als gevaren. Het type wapen ontvangen van een item doos is vaak willekeurig, maar soms beïnvloed door de huidige positie van de speler in de race. [3] Bijvoorbeeld, de spelers ver achter kunnen krachtiger items te ontvangen, terwijl de leider enige kleine defensieve items ontvangen. Genaamd rubber banding , deze gameplay mechanisme kunnen andere spelers of computers een reële kans om de achterstand op de leidende speler.

Aangezien de reeks is gevorderd, heeft elke nieuwe aflevering van nieuwe elementen ingevoerd om de gameplay fris, zoals nieuwe cursussen, doos items en speelbare personages te houden. [3] Deze veranderingen zijn onder andere:

 • Mario Kart 64 introduceert 4-player racen en 3D-graphics . [3] Dit spel introduceerde ook Wario en Donkey Kong als speelbare personages, evenals de blauwe shell als een item.
 • Mario Kart: Super Circuit introduceert de mogelijkheid om al het ontgrendelen Super Mario Kart tracks.
 • Mario Kart: Double Dash beschikt over co-operative LAN play en twee spelers karts. [3] introduceert ook elf nieuwe speelbare personages ( Princess Daisy , Birdo , de Baby Mario, Luigi baby, Paratroopa, Diddy Kong , Bowser Jr. , Waluigi , Toadette , Petey Piranha , en King Boo ). Tot slot, dit spel geïntroduceerd vrij te spelen personages van de serie.
 • Mario Kart DS is voorzien van dual-screen play en introduceert online multiplayer (via Wi-Fi ) en retro strijd cursussen. Introduceert Shy Guy (exclusief voor de DS Download Play ), Dry Bones en ROB als speelbare personages. DS was ook de eerste Mario Kart game retro tracks van alle eerdere versies van het spel voorzien.
 • Mario Kart Wii is voorzien van motion controls, het uitvoeren van trucs, 12-speler racen, en introduceert motoren . [4] Zes nieuwe speelbare personages werden geïntroduceerd, zijnde baby Peach, baby Daisy, Rosalina , Funky Kong, Dry Bowser, en twee outfits voor Mii- personages .
 • Mario Kart 7 is voorzien van stereoscopische 3D-graphics , introduceert deltavliegen en dompelpompen karts, en is voorzien van een alternatieve first-person perspectief en kart maatwerk.[3] introduceert Metal Mario, Lakitu , Wiggler , and Honey koningin als nieuwe speelbare personages.
 • Mario Kart 8 is voorzien van anti-gravity racing, introduceert ATV’s , het uploaden van hoogtepunten van YouTube via Mario Kart TV, maximaal vier lokale actoren in de Grand Prix races,downloadbare content , en is de eerste in de reeks te roemen HD graphics . Introduceert de Koopalings , baby Rosalina, Pink Gold Peach nieuwe speelbare personages en Tanooki Mario, Cat Peach, Villager, Isabelle en Link als nieuwe downloadbare speelbare personages. [5]

Cursussen 

Veel natuurlijk thema’s terugkeren door de reeks. De meeste zijn gebaseerd op een bestaand gebied in de Mario -serie ( Bowser’s Castle zijn een van de meest prominente), maar er zijn een aantal cursussen die niet elders zijn verschenen, maar nog steeds thuis in het Mushroom Kingdom , zoals Rainbow Road (de track die vernietigd vriendschappen). [3] Elk spel in de reeks ten minste 16 originele cursussen en maximaal 6 originele battle arena’s. [3] tracks Elk spel zijn onderverdeeld in vier “koppen” of groepen waarin de speler moet het hebben hoogste totale plaatsen te winnen. De meeste cursussen kan worden gedaan in drie ronden. De eerste game die vakken uit de vorige games voorzien was Mario Kart: Super Circuit , die alle tracks van het originele Super NES spel bevatte. Te beginnen met Mario Kart DS , is elk item in de reeks wordt 16 “nitro” originele cursussen en 16 “retro” nummers getrokken uit eerdere titels, verspreid over vier koppen per stuk. In Mario Kart 8 , 16 extra tracks beschikbaar zijn over twee downloadbare pakketten, acht voor elk pakket gedownload, waaronder zeven retro cursussen, vier oorspronkelijke cursussen en vijf gangen op basis van andere Nintendo franchises, waaronder Excitebike , F-Zero , The Legend of Zelda en Animal Crossing . [5]

Spelmodi 

Elke aflevering biedt een verscheidenheid aan verschillende modi. De volgende vier standen terugkeren meestal in de reeks:

 • Grand Prix – De spelers concurreren in verschillende “koppen”, groepen van vier gangen elke (vijf in Super Mario Kart ) met vier moeilijkheidsgraden : 50 cc , 100cc, 150cc, en Mirror (150cc). Aangezien het niveau toeneemt, zal de auto sneller te gaan. Er zijn acht kopjes met al onderverdeeld in twee types: Nitro en Retro. Spelers verdienen punten op basis van hun eindpositie in elke race en de top drie spelers met de meeste punten over het algemeen zal een ontvangt trofee . Mario Kart 8 is de eerste die een vijfde moeilijkheidsgraad in de vorm van 200cc voorzien.
 • Time Trial – De speler races alleen om elke cursus in de snelst mogelijke tijd af te maken. De beste tijd wordt dan opgeslagen als een spook , waarin de speler kan concurreren tegen in latere studies.
 • VS – Meerdere menselijke spelers race tegen elkaar op een cursus met aangepaste regels, zoals het team racen en punt frequentie. De mode bevat ook single-player vs races en CPU-gecontroleerde spelers om te concurreren in de VS races goed ook, want Mario Kart DS (behalve voor Mario Kart 7 ). Super Circuit , echter voorzien van een Quick Run-modus, die overeenkomsten deelt met VS-modus.
 • Battle – Meerdere menselijke spelers gebruiken racen items aan elkaar strijden in een gesloten arena. Elke speler begint met drie ballonnen en verliest een ballon met elke treffer opgelopen;de laatste speler bezit van ten minste één ballon wint. Verschillende slag werden ook als de reeks vorderde, en één speler gevechten. Te beginnen met Mario Kart Wii , is er een tijdslimietvoor elk gevecht. Voor Mario Kart 8 , de gevechten vinden plaats op renbanen.

Lijst van Mario Kart spellen 

Console-spellen 

 • Super Mario Kart (1992, Super NES , Wii Virtual Console , Wii U Virtual Console , 3DS Virtual Console (New 3DS only)) [6] [7]
 • Mario Kart 64 (1996/1997, Nintendo 64 , Wii Virtual Console )
 • Mario Kart: Super Circuit (2001, Game Boy Advance , 3DS Virtual Console , Wii U Virtual Console )
 • Mario Kart: Double Dash (2003, GameCube )
 • Mario Kart DS (2005, Nintendo DS , Wii U Virtual Console )
 • Mario Kart Wii (2008, Wii )
 • Mario Kart 7 (2011, Nintendo 3DS )
 • Mario Kart 8 (2014 Wii U )

Een Mario Kart game voor de Nintendo Switch werd tentoongesteld in de console te onthullen trailer, maar het is nog onbekend of deze titel een ander item in de serie of een verbeterde haven van zal Mario Kart 8 .

Original logo gebruikt tot Mario Kart Arcade GP 2 .

Chronologie van jaren vrijlating
1992 Super Mario Kart
1993
1994
1995
1996 Mario Kart 64
1997
1998
1999
2000
2001 Mario Kart: Super Circuit
2002
2003 Mario Kart: Double Dash
2004
2005 Mario Kart DS
Mario Kart Arcade GP
2006
2007 Mario Kart Arcade GP 2
2008 Mario Kart Wii
2009
2010
2011 Mario Kart 7
2012
2013 Mario Kart Arcade GP DX
2014 Mario Kart 8
2015
2016
2017 Mario Kart voor Switch

Arcade games [ bewerken ]

 • Mario Kart Arcade GP (2005, Arcade ) (Co-ontwikkeld door Namco )
 • Mario Kart Arcade GP 2 (2006, Arcade ) (Co-ontwikkeld door Namco Bandai Games )
 • Mario Kart Arcade GP DX (2013, Arcade ) (Co-ontwikkeld door Namco Bandai Games) [8]

Op een gegeven moment was er ook een spel in de serie gepland voor de Virtual Boy in 1995. Voorlopig getiteld VB Mario Kart , het was waarschijnlijk de eerste vervolg op zijn Super Mario Kart.De wedstrijd werd afgelast vanwege het falen van de Virtual Boy’s, maar werd geopenbaard in een 2000 nummer van de Duitse gaming tijdschrift The Big N. [9]

Andere verschijningen 

Verschillende Mario Kart gerelateerde items verschijnen in de Super Smash Bros. -serie, met Super Smash Bros. Brawl in het bijzonder met een Mario Circuit stadium op basis van figuur-8 Circuit van Mario Kart DS , [10] Super Smash Bros. voor de Nintendo 3DS featuring een Rainbow Road stadium gebaseerd op zijn verschijning in Mario Kart 7 en Super Smash Bros voor de Wii Umet een Mario Circuit stadium gebaseerd op zijn verschijning in Mario Kart 8 , samen met de terugkerende Mario Circuit etappe van Brawl .

Sommige vakken uit de serie zijn ook verschenen in F-Zero X , Fortune straat , en de Mario & Sonic -serie. Diverse artikelen uit de serie kan ook worden gezien in games zoals Nintendogs enAnimal Crossing .

Karakters 

Console karakters 

Bestuurder Super 64 Super Circuit Double Dash DS Wii 7 8
baby Daisy Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje Red X groen vinkje
baby Luigi Red X Red X Red X groen vinkje Red X groen vinkje Red X groen vinkje
baby Mario Red X Red X Red X groen vinkje Red X groen vinkje Red X groen vinkje
baby Peach Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje Red X groen vinkje
baby Rosalina Red X Red X Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje
Birdo Red X Red X Red X groen vinkje Red X groen vinkje Red X Red X
Bowser groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje
Bowser Jr. Red X Red X Red X groen vinkje Red X groen vinkje Red X Red X
Cat Peach Red X Red X Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje3
Princess Daisy Red X Red X Red X groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje
Diddy Kong Red X Red X Red X groen vinkje Red X groen vinkje Red X Red X
Donkey Kong Red X groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje
Donkey Kong Jr. groen vinkje Red X Red X Red X Red X Red X Red X Red X
Droge botten Red X Red X Red X Red X groen vinkje groen vinkje Red X Red X
Dry Bowser Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje Red X groen vinkje3
funky Kong Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje Red X Red X
Honey Queen Red X Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje Red X
Iggy Red X Red X Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje
Isabelle Red X Red X Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje3
king Boo Red X Red X Red X groen vinkje7 Red X groen vinkje Red X Red X
Koopa Troopa groen vinkje Red X Red X groen vinkje Red X groen vinkje groen vinkje groen vinkje
Lakitu Red X Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje groen vinkje
Larry Red X Red X Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje
Lemmy Red X Red X Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje
Link Red X Red X Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje3
Ludwig Red X Red X Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje
Luigi groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje
Mario groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje
Metal Mario Red X Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje groen vinkje
mii Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje1 groen vinkje groen vinkje
Morton Red X Red X Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje
Koopa Paratroopa Red X Red X Red X groen vinkje Red X Red X Red X Red X
Petey Piranha Red X Red X Red X groen vinkje7 Red X Red X Red X Red X
Princess Peach groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje
Pink Gold Peach Red X Red X Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje
BEROVEN Red X Red X Red X Red X groen vinkje Red X Red X Red X
rosalina Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje groen vinkje groen vinkje
Roy Red X Red X Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje
Verlegen jongen Red X Red X Red X Red X groen vinkje2 Red X groen vinkje groen vinkje
Tanooki Mario Red X Red X Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje3
Pad groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje6 groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje
Toadette Red X Red X Red X groen vinkje6 Red X groen vinkje Red X groen vinkje
Dorpeling Red X Red X Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje3
Waluigi Red X Red X Red X groen vinkje groen vinkje groen vinkje Red X groen vinkje
Wario Red X groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje
Wendy Red X Red X Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje
Wiggler Red X Red X Red X Red X Red X Red X groen vinkje Red X
Yoshi groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje groen vinkje
Totaal op Grand Prix Tracks 8 8 8 8/16 8 12 8 12
Totaal op Versus Race Tracks 2 2-4 2-4 2-4 / 4-8 2-8 2-12 2-8 2-12
Totaal op Battle Cursussen 2 2-4 2-4 2-4 / 4-8 2-8 2-12 2-8 2-12
Total in de video games 8 8 8 20 13 25 17 30 + 6 (DLC) = 36

Arcade karakters 

Bestuurder stemrecht Arcade GP Arcade GP 2 Arcade GP DX
baby Mario Mario Red X Red X groen vinkje5
baby Peach Mario Red X Red X groen vinkje5
Blinky Pacman groen vinkje groen vinkje Red X
Bowser Mario groen vinkje groen vinkje groen vinkje4
Bowser Jr. Mario Red X Red X groen vinkje
Don-chan Taiko geen Tatsujin Red X Red X groen vinkje4
Donkey Kong Mario / ( Donkey Kong ) groen vinkje groen vinkje groen vinkje
Luigi Mario groen vinkje groen vinkje groen vinkje4
Mametchi Tamagotchi Red X groen vinkje Red X
Mario Mario groen vinkje groen vinkje groen vinkje4
Metal Mario Mario Red X Red X groen vinkje5
Ms. Pac-Man Pacman groen vinkje groen vinkje Red X
Pacman Pacman groen vinkje groen vinkje groen vinkje
Princess Peach Mario groen vinkje groen vinkje groen vinkje
rosalina Mario Red X Red X groen vinkje5
Pad Mario groen vinkje groen vinkje groen vinkje4
Waluigi Mario Red X groen vinkje groen vinkje
Wario Mario / ( Wario ) groen vinkje groen vinkje groen vinkje
Yoshi Mario / ( Yoshi ) groen vinkje groen vinkje groen vinkje4
Totaal 4 (7 inclusief sub-series) 11 13 16

Notities over dit gedeelte

 1. ^ Mii-personages worden geselecteerd als twee verschillende personages inMario Kart Wii: Mii Outfit A en B.
 2. ^ Shy Guy is alleen beschikbaar inMario Kart DSals een speelbaar personage tijdens de Single-Card Download Play races.
 3. ^ Beschikbaar als add-on content.
 4. ^ Zeven palet-swap personages zijn speelbaar: Aardbei Don, Knight Don, Ice Luigi, Fire Mario, Blue Toad, Rood Yoshi, en Dry Bowser.
 5. ^ Toegevoegd in een update van het spel.
 6. ^ Toad en Toadette zijn vrij te spelen door de Special Cup op 100cc verslaan metDouble Dash
 7. ^ InDouble Dash, Petey Piranha en King Boo zijn vrij te spelen door de Star Cup te verslaan op Mirror Mode.

Merchandise

De Mario Kart -serie heeft een waaier van koopwaar uitgebracht had.

Onder hen zijn een slot car racer serie gebaseerd op Mario Kart DS , die wordt geleverd met Mario en Donkey Kong cijfers, terwijl Wario en Luigi zijn apart verkrijgbaar. Een lijn van radiografisch bestuurbare karts zijn ook op de markt gebracht, met zijn gecontroleerd door de Game Boy Advance -vormige controllers, en zijn voorzien van Mario, Donkey Kong en Yoshi. Er zijn extra, grotere karts die hetzelfde trio verbeelden en zijn radiografisch bestuurd door een GameCube -vorm controller.

Japanse beeldjes van Mario, Luigi, Peach, Toad, Yoshi, Wario, Donkey Kong en Bowser zijn ook beschikbaar voor aankoop, evenals voor Mario Kart 64 , figuren van Mario, Luigi, Wario, Bowser, Donkey Kong en Yoshi werden gemaakt door Toybiz. Er zijn ook Sound Drops geïnspireerd door Mario Kart Wii met acht geluiden uit het spel. Een land-line telefoon met Mario met eenbliksemschicht zittend in zijn kart, is ook op de markt gebracht.

K’Nex vrijgegeven Mario Kart Wii sets, met Mario, Luigi, Yoshi, Donkey Kong en Bowser in karts en fietsen, maar ook tracks uit de game. [11] Mario Kart 7 en Mario Kart 8 K’Nex sets hebben ook vrijgegeven.

Nintendo’s eigen klant beloont programma Club Nintendo vrijgegeven merchandise uit de serie ook. Deze omvatten een Mario Kart 8 originele soundtrack, een Mario Kart Wii -thema stopwatch , en goud trofeeën gemodelleerd naar die van Mario Kart 7 . Voor Club Nintendo, een Mario Kart 64 soundtrack werd aangeboden via e-mail.

In 2014, McDonald’s vrijgegeven Mario Kart 8 speelgoed Happy Meals. Ze aanbevolen acht van de personages in karts die klantgericht met stickers waren.

De receptie 

De Mario Kart -serie heeft bijval gekregen van zowel critici als fans. Nintendo Vermogen vermeld in de serie als een van de grootste multi-player ervaringen, daarbij verwijzend naar de diversiteit in het spel modi, evenals de entertainment waarde hebben gevonden. [12]

Aggregate beoordeling scores
Spel Metacritic Game Rankings
Super Mario Kart 94%
Mario Kart 64 83/100 87%
Super Circuit 93/100 92%
Double Dash !! 87/100 87%
Mario Kart DS 91/100 91%
Mario Kart Wii 82/100 82%
Mario Kart 7 85/100 85%
Mario Kart 8 88/100 88%


Guinness World Records
vermeld zes platen van de ingestelde Mario Kart -serie, met inbegrip van “First Console Kart Racing Game”, “Best Selling Racing Game” en “langstlopende Kart Racing Franchise.” Guinness World Records gerangschikt de originele Super Mario Kartnummer 1 op de lijst van top 50 console games aller tijden op basis van de initiële impact en de blijvende erfenis. [13]

De serie heeft verkocht meer dan 100 miljoen exemplaren. [14] Mario Kart Wii is het best verkochte aflevering in de serie, de verkoop van 36.380.000 in juni 2015. [15]

 

 • Blue shell
 • Mario Kart

K

 • Kart Fighter

M

 • Mario Kart 7
 • Mario Kart 8
 • Mario Kart 64
 • Mario Kart Arcade GP
 • Mario Kart DS
 • Mario Kart Wii
 • Mario Kart: Double Dash
 • Mario Kart: Super Circuit

S

 • Super Mario Kart

U

 • Draft:Untitled Mario Kart game

M

 • Mario Kart games‎ (13 P)

A

 • Aguri Suzuki F-1 Super Driving
 • Angry Birds Go!
 • Antz Racing
 • Aqua Teen Hunger Force Zombie Ninja Pro-Am
 • Atari Karts
 • Ayrton Senna Kart Duel

B

 • Banjo-Pilot
 • Beach Buggy Blitz
 • Bomberman Kart

C

 • Cartoon Network Racing
 • Cartoon Network Speedway
 • El Chavo Kart
 • Chocobo Racing
 • Club Kart
 • Cocoto Kart Racer
 • Crash Nitro Kart
 • Crash Tag Team Racing
 • Crash Team Racing
 • Crazyracing Kartrider

D

 • Diddy Kong Racing
 • Digimon Racing
 • DreamWorks Super Star Kartz

F

 • F1 Race Stars

G

 • GKART
 • Gran Turismo 6

K

 • Konami Krazy Racers

L

 • Lego Racers (video game)
 • Lego Racers 2
 • LittleBigPlanet Karting
 • Looney Tunes Racing
 • Looney Tunes: Space Race

M

 • Madagascar Kartz
 • M&M’s Kart Racing
 • Mega Man Battle & Chase
 • Michael Schumacher Racing World Kart 2002
 • ModNation Racers
 • ModNation Racers: Road Trip
 • Mole Kart
 • Motor Toon Grand Prix
 • Motor Toon Grand Prix 2
 • Muppet RaceMania
 • MySims Racing
 • Myth Makers Super Kart GP

N

 • NASCAR Kart Racing
 • Nicktoons Nitro
 • Nicktoons Racing
 • Nicktoons Winners Cup Racing

O

 • Open Kart

P

 • Pac-Man World Rally
 • Power Drift
 • Project CARS

S

 • Sonic & All-Stars Racing Transformed
 • Sonic & Sega All-Stars Racing
 • Sonic Drift
 • Sonic Drift 2
 • South Park Rally
 • Speed Freaks
 • Star Wars: Super Bombad Racing
 • Street Racer (1994 video game)
 • SuperTuxKart

T

 • Toy Story Racer

W

 • Wacky Races (2000 video game)
 • Wacky Races: Starring Dastardly and Muttley
 • Wacky Races: Crash and Dash
 • Wacky Races: Mad Motors
 • Wacky Wheels
 • Walt Disney World Quest: Magical Racing Tour
 • Woody Woodpecker Racing

X

 • Xtreme Racing

Z

 • Zero Gear