Jeux de Formule 1

Les meilleurs jeux de formule 1 gratuits sur jeux-voitures.eu

Défie les meilleurs et plus grands pilotes de formule 1 du monde et fais tes preuves sur le tarmac pour t’ouvrir les portes des plus prestigieuses écuries de formule 1. Enchaîne lesgrands prix, championnats et tournois de formule 1 dans de nombreux jeux gratuits de formule 1 jouable depuis ton navigateur avec tes amis, en ligne ou encore contre l’ordinateur. Retrouves les plus beaux circuits du monde difèlement reproduits et les plus grands pilotes, ajustes et règles le moteur de ta puissante voiture de course avant de te placer sur la grille de départ pour des courses passionnantes. Attention au drapeau jaune qui indique un danger (interdiction de dépasser les autres pilotes), aux pénalités et pense à faire des arrêts au stand quand c’est nécessaire pour remplacer tes pneus, refaire le plein de carburant ou modifier un aileron défectueux ou abîmé pour une meilleure prise d’air dans cette collection de jeux de formule 1 gratuits.

Formula One videospelletjes

Sinds Pole Position in 1983, Formula One is altijd een deel van de race genre gespeeld in video games . Geoff Crammond ‘s 1991 simulatie Grand Prix speelde een belangrijke rol bij het verplaatsen van Formula One games van arcade games tot vol simulaties van de sport.

Vroege wortels en arcade games 

De wortels van de Formula One games kunnen terug naar de jaren 1970 worden getraceerd, met arcade games zoals Gran Trak 10 die F1-achtige auto’s gaan op een circuit afgebeeld.

Echter, de eerste succesvolle Formula One spel in de arcade geschiedenis was Pole Position , door Namco . In Pole Position, moet de speler een ronde in een bepaalde tijd te voltooien in aanmerking te komen voor een race op de Fuji circuit. Na de kwalificatie, moest de speler om andere auto’s staan in een kampioenschap race. Het spel was erg succesvol en het was aanleiding tot een officieel vervolg, Pole Position II , en een onofficiële één, Final Lap . Na het succes van Pole Position , verscheen vele soortgelijke spellen in de arcades (en later geport naar thuiscomputers), zoals TX-1 .

Tijdens de late jaren 1980, arcades begon in het voordeel van thuis computerspelletjes zijn gedaald. Late succesvolle arcade games kan worden beschouwd als Super Sprint , die het bovenaanzicht in plaats van het achteraanzicht van de meeste games, en het vervolg gebruikt Championship Sprint .

Dawn of de computer thuis tijdperk

De eerste echte Formule One racing simulators waren Chequered Flag en Geoff Crammond’s Formula One Grand Prix ( F1GP ). Chequered Flag aanbevolen brandstof uitputting en autoschade, en een set van een aantal echte circuits. Voorheen, de meeste racegames die Formula One, zoals Accolade ‘s Grand Prix Circuit en Electronic Arts ‘ Ferrari Formula One , warenarcade -stijl spelen, maar F1GP meer aandacht besteed aan de fysica van de auto’s, in aanvulling op de innovatieve graphics en accurate weergave van de werkelijke circuits. Het spel, uitgebracht in 1992 , werd op basis van het 1991 seizoen. In de loop der jaren, het spel had sequels Grand Prix 2 , 3 en 4 (op basis van 1994 , 1998 , met een 2000 -update, en 2001respectievelijk).

De F1 officiële licentie werd ook gehouden door Ubisoft en later overgebracht naar Electronic Arts, die seizoensgebonden simulaties en creëerde ook F1 Challenge 1999-2002 .

Een opvallende plaats op PC simulatiegames wordt gehouden door Papyrus ‘ Grand Prix Legends , waarbij de afgebeelde 1967 Formula One seizoen in plaats van de dan geldende seizoen, net als alle andere tijdgenoten. Het herschept in een zeer nauwkeurige wijze de fysica van de auto en het gevoel van het besturen van een echte 1967 Formula One racer: voor deze, zelfs na vele jaren, is het nog steeds beschouwd als een van de meest realistische games ooit gemaakt. Het spel heeft nog steeds een grote populariteit onder video gamers, met vele mods en originele circuits worden geproduceerd.

Console gaming 

Beginnend vanaf de tweede helft van de jaren 1980 meer partijen werden gemaakt voor personal computers, die een eenvoudiger en goedkopere ontwikkeling zou garanderen.[ Verduidelijking nodig ] De meeste van deze spellen aanbevolen circuits, Car and Driver dergelijke namen de echte, maar enigszins aangepast, omdat zij niet de officiële licenties hadden van de FIA .Voorbeelden hiervan zijn Super Monaco GP (en het vervolg Ayrton Senna Super Monaco GP II , waarvoor een vergunning om alleen te tonen had Ayrton Senna ‘s naam) of Nigel Mansell’s World Championship , maar veel andere, minder bekende games had soortgelijke functies.

De eerste helft van de jaren 1990 zag een groeiende populariteit van Formula One games, en veel software huizen begon het verwerven van licenties en het display de meeste echte namen en auto’s, bijvoorbeeld Formula One door Domark , die de meeste echte tracks, coureurs en teams gekenmerkt.

De 3D graphics revolutie gestart zijn door Geoff Crammond Grand Prix bleef niet onopgemerkt door de console markt: sommige software huizen begon het ontwikkelen van games in deze stijl, zoals Sega met zijn Virtua Racing , en later Namco met Ace Driver: Victory Lap (die futuristische gekenmerkt, F1-achtige auto’s).

De eerste 3D-spel om een volledige licentie beschikken was de Formule 1 , is ontwikkeld door Bizarre Creations en uitgebracht op de PlayStation , de eerste wedstrijd van de succesvolleFormula One serie. Ondanks het spel wordt een overwegend arcade game in plaats van een simulatie, was het zeer goed ontvangen; Later verhuisde de serie naar een meer realistische ras aanpak. Andere Formula One games uitgebracht rond dezelfde tijd zijn onder andere EA Sports F1-serie en Video System / Nintendo ‘s F-1 World Grand Prix en F-1 World Grand Prix II .

Terwijl de Formula One games in het algemeen zijn streng reproducties van de sport, ongeacht de gameplay stijl, Codemasters ‘ F1 Race Stars was de eerste om te brengen Mario Kart -stijl gameplay om de instelling, terwijl hun officiële licentie van de FIA (die het bedrijf heeft gehouden sinds 2009 ) toegestaan voor de teams (compleet met hun sponsors) en bestuurders van het seizoen van dat jaar een cartooneske makeover te geven.

Moderne PC simulatoren 

Als de trend van open source software is toegenomen, hebben de ontwikkelaars besefte dat veel videospelletjes gebruikers graag hun eigen functies toevoegen aan de games, en vele moderne pc-racegames zijn gemakkelijker te worden mod . Games zoals rFactor , hoewel niet in de eerste plaats een Formula One spel, zijn uitgegroeid tot iets van een ontwikkelingsfase. RFactorspelers kunnen verschillende mods te downloaden voor diverse F1 seizoenen, met inbegrip van “klassieke” seizoenen, zoals 1955 en 1979 . Het spel van de makers, Image Space Incorporated, hebben samengewerkt met de BMW Sauber F1 team om een realistische versie van zowel de invoering F1.06 en F1.07 .

Sony heeft een exclusieve licentie gehouden om de Formule maken One games van 2003 tot 2007. Voor die tijd was het in handen van Electronic Arts en daarvoor was het Microprose en deGrand Prix serie. Het is nu in handen van Codemasters , die games gebaseerd rond het hebben vrijgegeven 2009 , 2010 , 2011 , 2012 , 2013 , 2014 , 2015 en 2016 F1 seizoenen.

PS2 en PS3

Na de Formule 1 werd uitgebracht op PlayStation (PS1), F1 wedstrijden werden vervolgens overgenomen door PlayStation 2 (PS2) en Xbox . De eerste is Formula One 2001 voor de PS2 en PS1. In 2002, EA Sports bracht een video spel genaamd F1 Career Challenge voor PS2 en Xbox, die loopt van het F1 seizoen 1999-2002 met alle bestuurders van elk seizoen.

In 2003, de Grand Prix Challenge werd uitgebracht door Melbourne House en uitgegeven door Atari . Het werd goed ontvangen door critici. [1] Hoewel de meeste F1-gaming fans onbekend, werd geprezen voor hoge kwaliteit graphics voor zijn tijd. [2]

Na Formula One 06 werd uitgebracht op de PS2, Sony Computer Entertainment en Studio Liverpool heeft een nieuwe versie van de PlayStation 3 in het begin van 2007 genaamd Formula One Championship Edition . Codemasters heeft al een Formula One racing game uitgebracht voor de 2010 Formula One seizoen .

Xbox 360 

Codemasters na het veiligstellen van de licentie in 2008, creëerde F1 2010 , die werd uitgebracht op de Xbox 360 voor de eerste keer. Dit is gebaseerd op het seizoen 2010 , en beschikt over alle officiële coureurs en circuits. Het spel werd uitgebracht in september 2010, en werd ook uitgebracht op de PC en PlayStation 3 Een vervolg op het spel -. F1 2011 – werd uitgebracht in september 2011 en werd aangepast aan de nieuwe drivers en circuits in het voorzien van 2011 Formula One seizoen , waarop het spel gebaseerd is. Het spel was in eerste instantie beschikbaar voor de Xbox 360 , PC, PlayStation 3 en PlayStation Vita . In november 2011 werd een versie van het spel werd uitgebracht voor de handheld, de Nintendo 3DS .

PC mods 

In de meeste pc-racegames zoals rFactor , Grand Prix 4 en F1 Challenge ’99 -’02 , kunnen spelers mods die het spel in staat te stellen meestal repliceren alle seizoenen van Formula One downloaden.

Lijst

Een lijst van de Formula One video games die alleen de lijsten gebruikt de naam F1, of het is een vergunning van de Formula One Group of gewoon F1 in naam; heeft een vergunning van coureurs en teams die betrokken zijn bij de reeks anders met sprites die een lijken Formula One auto op een manier om licenties te krijgen, met opzettelijk verkeerd gespelde bestuurder en teamnamen; is vernoemd naar een Grand Prix race die in de F1-kalender of die rassen die in de F1-kalender verschijnen kenmerkt verschijnen.

platforms Datum van publicatie Ontwikkelaar / Uitgever Formule 1-seizoen
F-1 [3] [4] zuilengang 1976 Atari geen Licentie
Monza GP [5] [6] zuilengang 1979 Olympia geen Licentie
Monaco GP Arcade , SG-1000 1979 Gremlin Industries / Sega geen Licentie
Pro Monaco GP , [7] zuilengang 1980 Sega geen Licentie
Monte Carlo [8] [9] zuilengang 1980 Atari geen Licentie
Turbo Arcade , Intellivision , Colecovision 1981 Sega geen Licentie
Koppositie zuilengang 1982 Namco / Atari geen Licentie
Brands Deluxe [10] C64 1983 Alligata geen Licentie
Grand Prix [11] C64 1983 MRH geen Licentie
Grand Prix [12] C64 1983 CR Wright geen Licentie
Chequered Flag ZX Spectrum 1983 Steve Kelly geen Licentie
Pole Position II Arcade , Atari 7800 , Commodore 64 1983 Namco / Atari geen Licentie
Grand Prix [13] C64 1984 Ellis Horwood geen Licentie
Grand Prix Manager ZX Spectrum 1984 Silicon Joy geen Licentie
F-1 Race NES , Game Boy 1984 Nintendo geen Licentie
Scalextric: The Computer Edition [14] C64 , Amstrad , ZX Spectrum 1985 leisure Genius geen Licentie
Formule 1 Simulator [15] C64 , Commodore 16 / Plus4 , Amstrad , MSX , ZX Spectrum 1985 Spirit Software / Mastertronic geen Licentie
Formula One [16] Amstrad , ZX Spectrum 1985 GB Munday en BP Stuurhut / CRL Group geen Licentie
Grand Prix [17] C64 1986 Systems Editoriale geen Licentie
Grand Prix Simulator C64 , Amstrad , ZX Spectrum 1986 Codemasters geen Licentie
thuis Hungaroring C64 1986 Kerszi geen Licentie
Continental Circus zuilengang 1987 Taito geen Licentie
Final Lap zuilengang 1987 Namco geen Licentie
F1 Spirit: De weg naar de Formule 1 [18] MSX 1987 Konami geen Licentie
Famicom Grand Prix: F1 Race Famicom Disk System 1987 Nintendo geen Licentie
Nigel Mansell’s Grand Prix [19] Amiga , Atari ST , Amstrad , ZX Spectrum 1987 Martech geen Licentie
Grand Prix Circuit PC-DOS , Amiga , Amstrad , C64 , ZX 1988 Distinctive Software / Accolade geen Licentie
Grand Prix Simulator II C64 , Amstrad , ZX Spectrum 1988 Oliver Twins / Codemasters geen Licentie
F-1 Dream zuilengang 1988 Capcom / romstar geen Licentie
F-1 Spirit: 3D Special [20] MSX 1988 Konami geen Licentie
Ferrari Formula One [21] PC-DOS , Amiga , Amstrad , C64 , ZX Spectrum 1 juni 1988 Elektronische kunst geen Licentie
Grand Prix [22] Amstrad , Commodore 64 , ZX Spectrum 1988 D & H Games geen Licentie
Satoru Nakajima: F-1 Hero NES 1988 American Sammy / Varie geen Licentie
F1 Manager [23] Amiga , Atari , C64 1989 Simulmondo geen Licentie
Staart Neus: Great Championship [24] zuilengang 1989 video System geen Licentie
Super Monaco GP Arcade , Sega Genesis , Amiga , Amstrad , Atari , C64 , Sega Game Gear 1989 Sega geen Licentie
F-1 Dream PC Engine 1989 NEC interchannel geen Licentie
F-1 Pilot PC Engine 1989 Pack-In-Video geen Licentie
F1 Circus PC Engine
NES
14 september 1990 Nichibutsu geen Licentie
Final Lap 2 zuilengang 1990 Namco geen Licentie
Formula One: Built to Win NES 1990 SETA geen Licentie
F1 Circus ’91 PC Engine 21 juli 1991 Nichibutsu geen Licentie
F1 Circus MD Sega Mega Drive 20 december 1991 Micronics geen Licentie
Satoru Nakajima F-1 GB Hero World Championship ’91 Game Boy 27 december 1991 Varie geen Licentie
Formule 1 3D: F1 Manager II [25] C64 1991 Simulmondo geen Licentie
Super Grand Prix [26] Amiga , Atari ST 1991 Codemasters geen Licentie
F1 Exhaust Note [27] zuilengang 1991 Sega 1991
F-1 Grand Prix [28] Arcade , SNES 1991 video System 1991
F1 Grand Prix: Satoru Nakajima Sega Genesis 1991 Varie 1991
snelste 1 Sega Mega Drive 1991 Human Entertainment 1990
Satoru Nakajima F-1 Hero 2 NES 1991 Varie geen Licentie
Slicks [29] C64 , Amstrad , ZX Spectrum 1991 Oliver Twins / Codemasters geen Licentie
Al Unser Jr.’s Turbo Racing NES 1991 data East geen Licentie
Aguri Suzuki F-1 Super Driving SNES 1992 Genki geen Licentie
F-1 Grand Prix deel II [30] Arcade , SNES 1992 video System 1992
F1 Circus Special: Pole to Win PC Engine 26 juni 1992 Nichibutsu geen Licentie
F1 Circus ’92 PC Engine 18 december 1992 Nichibutsu geen Licentie
F-1 Hero MD Sega Mega Drive 1992 Varie 1992
F1 Super License: Nakajima Satoru Sega Genesis 1992 Varie 1992
F1 Pole Position SNES 1992 Human Entertainment 1992
Final Lap 3 zuilengang 1992 Namco geen Licentie
grote Prijs PC-DOS , Atari ST , Amiga 1992 MicroProse , Geoff Crammond geen Licentie
Nigel Mansell’s World Championship [31] PC-DOS , Amiga , Atari ST , Sega Genesis , NES , ZX Spectrum 1992 Gremlin Graphics / Gremlin Interactive geen Licentie
Ayrton Senna’s Super Monaco GP II Sega Master System , Sega Genesis , Sega Game Gear juli 1992 Sega geen Licentie
Ferrari Grand Prix Challenge Sega Genesis , Game Boy 1992 System 3 / Acclaim Entertainment geen Licentie
Grand Prix Unlimited [32] PC-DOS 1992 Accolade 1991
Exhaust Heat SNES 1992 SETA geen Licentie
Hungaroring C64 1992 Novotrade geen Licentie
Satoru Nakajima F-1 Hero GB ’92: The Graded Driver Game Boy 1992 Varie geen Licentie
Super F1 Circus SNES 24 juli 1992 Nichibutsu geen Licentie
Super F1 Circus Limited SNES 23 oktober 1992 Nichibutsu geen Licentie
F1 Hero MD Sega Genesis 1992 Aisystem / Varie geen Licentie
F1 Super License: Nakajima Satoru Sega Genesis 1992 Varie 1992
Super F1 Hero SNES 18 december 1992 Varie geen Licentie
F-1 Grand Prix Star II [33] zuilengang 1993 Jaleco 1992
F1 Super Lap [34] zuilengang 1992 Sega 1992
Formule 1 Sensation [35] NES 1993 Konami geen Licentie
Formule een PC-DOS , Sega Master System , Sega Genesis , Sega Game Gear ,Amiga 1993 Atari / Domark 1993
F1 Pole Position 2 SNES 1993 Human Entertainment 1993
F1-Racer [36] vriendin 1994 F1 Licenceware geen Licentie
Final Lap R [37] zuilengang 1993 Namco 1993
Gerhard Berger’s Formule 1 Quiz [38] C64 1993 Austriasoft
Super F1 circus 2 SNES 29 juli 1993 Nichibutsu geen Licentie
F1 Circus CD Mega-CD 18 maart 1994 Nichibutsu geen Licentie
F1 Super Battle [39] [40] zuilengang 1994 Jaleco geen Licentie
Formula One World Championship: Beyond the Limit Mega-CD 1994 Sega 1993
F-1 Grand Prix deel III [41] SNES 1994 video System 1991 – 1993
Human Grand Prix III: F1 Triple Battle SNES 1994 Human Entertainment 1994
Nakajima Satoru F-1 Hero ’94 SNES 1994 Varie geen Licentie
Super F1 Circus 3 SNES 14 juli 1994 Nichibutsu geen Licentie
Grand Prix Manager PC-DOS 1995 MicroProse 1995 +
F1 World Championship Edition [42] Amiga , Sega Genesis 1995 Peakstar / Domark 1994
F1 Challenge Sega Saturn 1995 Virgin Interactive 1995
Human Grand Prix IV: F1 Dream Battle SNES 1995 Human Entertainment 1995
SD F-1 Grand Prix SNES 1995 Human Entertainment geen Licentie
Slipstream zuilengang 1995 Capcom geen Licentie
Super F1 Circus Gaiden SNES 7 juli 1995 Nichibutsu geen Licentie
Grand Prix 2 PC-DOS 30 augustus 1996 Geoff Crammond , MicroProse 1994
Grand Prix Manager 2 PC 1996 Edward Grabowski / MicroProse 1996 +
F-1 Grand Prix 1996 – Team unei Simulation Speel station 1996 kokosnoten 1996
Formula One Masters [43] vriendin 1996 Amivision / ESP geen Licentie
F1 Manager 96 [44] PC 1996 Software 2000 / Europress 1996 +
Pole Position Team F1 (Manager) [45] PC 1996 Ascon GmbH / Electronic Arts , Ascon GmbH 1995 +
Formule 1 PC , PlayStation september 1996 Bizarre Creations / Psygnosis 1995
Kracht F1 [46] PC april 1997 Teque London / Eidos 1995
Formula Grand Prix: Team unei Simulatie 2 [47] Speel station 1997 kokosnoten geen Licentie
Formule 1 97 PC , PlayStation 26 september 1997 Bizarre Creations / Psygnosis 1997
F1 Pole Position 64 Nintendo 64 oktober 1997 Human Entertainment / Ubisoft 1996
F1 Racing Simulation [48] PC 31 december 1997 Bizarre Creations / Ubisoft 1996
Prost Grand Prix [49] PC 1998 Visiware / Infogrames , Canal + 1997
tactiek Formula Sega Saturn 1997 Aki Corporation geen Licentie
F-1 World Grand Prix [50] Nintendo 64 , Arcade 27 juli 1998 Paradigm Entertainment , Video System /Nintendo 1997
Formula Circus Speel station 2 mei 1997 Nichibutsu geen Licentie
Racing Simulation 2 PC 1998 Ubisoft geen Licentie
Johnny Herbert’s Grand Prix van het Kampioenschap van 1998 [51] PC 30 september 1998 Midas Interactive Entertainment geen Licentie
Grand Prix Legends PC oktober 1998 Papyrus / Sierra Entertainment 1967
Formule 1 98 Speel station 30 november 1998 Visual Science / Psygnosis 1998
Official Formula One Racing [52] PC 1999 Lankhor / Eidos Interactive 1998
Grand Prix van Monaco: Racing Simulation 2 PC , PlayStation , Nintendo 64 juni 1999 Ubisoft geen Licentie
Grand Prix World (Manager) PC juni 1999 Edward Grabowski / Microprose , Hasbro Interactive 1998 +
Formula One 99 PC , PlayStation oktober 1999 Studio 33 / Psygnosis 1999
F1 World Grand Prix [53] PC , PlayStation 17 december 1999 Lankhor / Eidos Interactive 1999
F1 2000 PC , PS maart 2000 Visual Science / EA Sports 2000
F1 Racing Championship PC , PS , PS2 , Nintendo 64 , GBC , Sega Dreamcast 30 april 2000 Ubisoft / Video System 1999
Grand Prix 3 PC 28 juli 2000 Geoff Crammond , MicroProse / Hasbro Interactive 1998
Grand Prix Wereld PC 2000 Edward Grabowski / MicroProse 1998
F-1 World Grand Prix II Nintendo 64 , Dreamcast , Game Boy Color juli 2000 Paradigm Entertainment , Video System /Nintendo 1998
Formula One 2000 PlayStation , Game Boy Color 6 oktober 2000 Studio 33 / SCE 2000
F1 Manager 2000 [54] PC 13 oktober 2000 Intelligent Games / EA Sports 2000 +
F1 Championship Season 2000 PC , PS , PS2 , Xbox , GBC september 2001 Visual Science / EA Sports 2000
F1 World Grand Prix 2000 [55] PC , PlayStation 21 februari 2001 Eutechnyx / Eidos Interactive 2000
Formula One 2001 PlayStation , PlayStation 2 21 mei 2001 Sony Studio Liverpool / SCEE 2001
Grand Prix 3 Season 2000 PC augustus 2001 MicroProse / Atari 2000
F1 2001 PC , PS2 , Xbox oktober 2001 ISI / EA Sports 2001
F1 Manager 2001 [56] PC 21 september 2001 Intelligent Games / EA Sports 2001 +
Williams F1 Team Driver [57] PC december 2001 KnowWonder / THQ 2001
F1 2002 PC , PS2 , Xbox , GC juni 2002 ISI , Magic Pockets / EA Sports 2002
Formula One Arcade Speel station September 2002 Studio 33 / SCE 2001
Grand Prix 4 PC 10 september 2002 Geoff Crammond , MicroProse / Infogrames 2001
Formula One 2002 Playstation 2 1 november 2002 Sony Studio Liverpool / SCEE 2002
Grand Prix Challenge Playstation 2 21 november 2002 Melbourne House , Infogrames / Atari 2002
F1 Challenge ’99 -’02
( F1 Career Challenge )
PC
( PlayStation 2 , Xbox , Nintendo GameCube )
13 mei 2003
(9 juni 2003)
ISI / EA Sports
( Visual Science / EA Sports )
1999 – 2002
Formula One 2003 Playstation 2 11 juli 2003 Sony Studio Liverpool / SCEE 2003
Formula One 04 Playstation 2 22 september 2004 Sony Studio Liverpool / SCEE 2004
F1 Manager Online [58] PC juni 2005 F1-TM geen Licentie
Formula One 05 Playstation 2 1 juli 2005 Sony Studio Liverpool / SCEE 2005
F1 Grand Prix PlayStation Portable 1 september 2005 Traveller’s Tales / Sony CEE 2005
Formula One 06 PlayStation 2 , PlayStation Portable 28 juli 2006 SCE Studio Liverpool / SCE 2006
Formula One Championship Edition PlayStation 3 28 december 2006 SCE Studio Liverpool / SCE 2006
F1 2009 Wii , PlayStation Portable 17 november 2009 [59] Sumo Digital [60] / Codemasters 2009
IGP Manager [61] PC 2009 IGP Games geen Licentie
F1 2010 PC , PlayStation 3 , Xbox 360 24 september 2010 Codemasters / Codemasters 2010 [62]
F1 2011 PC , PlayStation 3 , PlayStation Vita , Nintendo 3DS , Xbox 360 20 september 2011 Codemasters / Codemasters 2011
F1 2012 PC , PlayStation 3 , Xbox 360 18 september 2012 Codemasters / Codemasters 2012
F1 Race Stars PC , PlayStation 3 , Xbox 360 13 november 2012 Codemasters / Codemasters 2012
F1 2013 PC , PlayStation 3 , Xbox 360 4 oktober 2013 Codemasters / Codemasters 2013
F1 2014 PC , PlayStation 3 , Xbox 360 17 oktober 2014 Codemasters / Codemasters 2014
Cockpit Manager 14 PC 11 april 2014 Cartola Games 2014
F1 2015 PC , PlayStation 4 , Xbox One 10 juli 2015 Codemasters / Codemasters 2014 , 2015
F1 2016 PC , PlayStation 4 , Xbox One 19 augustus 2016 Codemasters / Codemasters 2016
Motorsport Manager PC , Mac , Linux 9 november 2016 Speel Sport Games / Sega geen Licentie